Fortbildning för företag

Vid riskutbildning för företag och organisationer erbjuder vi fortbildning om bland annat risker i trafiken som handlar om att ha rätt värderingar i trafiken och även manöverutbildning för en ökad riskmedvetenhet.

Riskmedvetenhet

Denna utbildning är en kurs för rätt värderingar i trafiken. Stress och mobilanvändandet är några av dem sakerna som utbildningen omfattar.

Manöverutbildning

Denna utbildning handlar om att öka riskmedvetenheten. Hur jag som trafikant hanterar farliga situationer som lätt händer, är avgörande.

Syftet med denna kurs är att ge dig som trafikant kunskap samt ökad riskmedvetenhet för att undvika olyckor. Olyckor för ett företag, såväl som privatperson är onödiga samt kostsamma. Därför är denna manöverutbildning ett alternativ för dig och ditt företag/organisation som vill minimera risken för olyckor.

Riskutbildning/halkkörning för företag. Denna utbildning är en praktisk utbildning där du får testa på olika situationer som kan uppstå i trafiken. Vi kommer att testa på bilens säkerhetssystem genom att göra flera övningar på banan.