Boka tid

När du bokar kurs hos oss på Strängnäs Halkbana måste du skapa ett konto under ”Boka tid” så att du registreras i vårt elevregister. Du kommer därefter kunna att logga in och se din profil, bokade- och avbokade tider eller boka fler kurser. Ska du lämna meddelanden som t.ex automatväxlad bil, gravid eller annan information måste detta göras i meddelanderutan innan du slutför din beställning/betalning. Detta går inte att göra i efterhand utan då måste man kontakta oss så att vi noterar det.

Även om man alltid får ett mail med information om bokningen så rekommenderar vi alltid att man ska logga in och kontrollera att bokningen är genomförd innan man åker till Halkbanan.

 

Avbokning och ombokning skall göras senast 24 timmar före kursstart och helst via telefon 08 -120 59 699.

 

I samband med att du registrerar dig hos oss finns det ett par saker för dig att känna till:

  • Dina uppgifter kommer att behandlas konfidentiellt
  • Vi hanterar de uppgifter du har registrerat enligt personuppgiftslagen (PUL)
  • Genom att du registrerar dig hos oss har du gett ditt samtycke till att vi lagrar och sammanställer dessa uppgifter för det syfte du lämnat dem
  • Du kan själv gå in och ändra dina uppgifter när du vill

 

 

Betalning

Det går att betala med kontokort eller faktura. Om du väljer faktura måste du ange personuppgifter och dessa måste godkännas annars går det inte att slutföra bokningen.

 

Vid kurstillfället

  • Kom i god tid! Du behöver vara med under hela utbildningen för att bli godkänd.
  • Om din bokning gäller Riskutbildning del 2 ska du vara i slutskedet av din körkortsutbildning så att du kan hantera och manövrera fordonet när du genomför de olika momenten i utbildningen. Om du under utbildningen inte lyckas nå upp till de mål som anges kan du bli underkänd och behöver då boka och betala för ett nytt kurstillfälle.
  • Ta med legitimation! Identitetskontroll kommer att utföras före utbildningen. Elev som inte kan uppvisa giltig legitimation vid utbildningsstart får därför inte genomföra utbildningen.
  • Du får givetvis inte vara påverkad av alkohol eller droger! På Halkbanan utför vi ett obligatoriskt utandningsprov. Vi har nolltolerans! Om du vägrar detta test eller om testet visar utslag på alkohol/droger får du därmed ej genomföra utbildningen och behöver då boka och betala för ett nytt kurstillfälle.
  • Talar du ett annat språk än svenska eller engelska får du gärna kontakta oss för att vi ska kunna ta ställning till om du behöver ta med dig din egna tolk som t.ex en vän eller om det finns någon i vår personal som kan vara till hjälp då vi har personal med många nationaliteter.

 

Priser

 

Samtliga priser anges i svenska kronor och är styckpriser inklusive 25% moms om inget annat anges. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

Kontakt

Motorbana Strängnäs AB,
Åkers bilbana 1,
647 50 Åkers Styckebruk

info@motorbana.se
Boka: 08-120 59 699